Instagram Facebook

Usein kysyttyä

Kuuluuko aamupala majoituksen hintaan?

Ei kuulu. Majatalossa on hyvin varusteltu keittiö ja voit tuoda omia ruokatarvikkeita mukanasi. Majatalon keittiössä on saatavilla kahvia, teetä ja kaurahiutaleita. Majatalon lähellä on myös Valkoisen Puun kahvila, josta voit kätevästi hakea makeaa ja suolaista aamu- ja iltapalaa. https://valkoinenpuu.fi/kahvilat/kauhajoki

Sisältyykö huonehintaan pyyhkeet ja lakanat?

Kyllä, pyyhkeet ja valmiiksi pedatut lakanat kuuluvat aina huonehintaan.

Millaiset peruutusehdot ovat?

Voit peruuttaa varauksesi maksutta, kun teet sen majoitusta edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Sitä myöhemmin tehtyjä peruutuksia emme hyvitä.

Jos olet varannut koko talon, silloin peruutus maksutta onnnistuu viimeistään kaksi viikkoa ennen varausta. 13-7 vrk ennen varausta peruttaessa saat 50% hinnasta takaisin. Sen jälkeen tehtyjä peruutuksia ei hyvitetä.

Mitä maksutapoja hyväksytte?

Varaukset voi tehdä tämän verkkosivun, Aibnb:n tai Booking.comin kautta. Maksutapoina näissä on yleisimmät luottokortit.

Ovatko lemmikit sallittuja?

Valitettavasti ei. Majatalomme on allergiavapaa, hengittävä hirsitalo. Se sopii hyvin herkillekin allergikoille, joten siksi majatalo on ainoastaan ihmisille.

Missä voin ruokailla?

Voit ostaa majatalon keittiön pakastimesta valmislasagnea sekä suolaisia ja makeita piirakoita Mobile Paylla maksaen.

Reilun yhden kilometrin päässä majatalosta sijaitsee Valkoisen Puun kahvila osoitteessa Topeeka 15. Kahvila on avoinna ma-pe 11-20, la 11-18 ja su 12-17. Kahvilassa on tarjolla suolaista ja maan kuulua makeaa, erikoiskahveja ja arkisin herkullista lounasta.

Paikkakunnalta löytyy myös ravintola Kauhajoen Krouvi, Kotipizza ja pienempiä pizzerioita.

Voinko vuokrata koko talon?

Kyllä, voit varata koko talon majoituksineen. Mikäli haluat varata koko talon yhdeksi tai useammaksi yöksi, kannattaa olla ajoissa liikenteessä, sillä etenkin viikonloput ovat suosittuja. Talon kuuteen huoneeseen mahtuu maksimissaan 16-21 henkilöä.

Jos varaat koko talon, kysy myös tarjoiluita! majatalo@valkoinenpuu.fi

Voiko talossa järjestää illalliset tai kokouksen ilman, että varaan majoituksen?

Emme vuokraa majataloa kokouksiin tai juhliin ilman majoitusta. Niitä varten meillä on loistavat tilat läheisessä Valkoisen Puun kahvilassamme.