Instagram Facebook

Valkoinen Puu Cafe & Shop

Kahvila & majatalo ne yhteen sopii

Hurmaava Valkoisen Puun kahvila sijaitsee reilun kilometrin päässä majatalolta, osoitteessa Topeeka 15. Tervetuloa nauttimaan saman kadun varrella leivotuista herkuista!

Kahvila on majatalon kanssa samaa yritystä. Sen perustivat Kirsi ja Mark Heidt reilu kymmenen vuotta sitten. Kahvilan itse leivotuissa tuotteissa maistuu perustajien suomalais-amerikkalainen tausta sekä laadukkaat luomu ja lähiraaka-aineet.

Kahvila on ennen kaikkea tunnettu amerikkalaistyyppisistä, runsaista kakuistaan. Kuuluisin niistä on luomuspelttiin leivottu Salaisen Puutarhan Suklaakakku, mehevä ja täyteläinen superherkku, jota myös majatalon aamupalalla tarjoillaan.

Sesonkien mukaan vaihtuvista valikoimista löytyy aina hyvin myös gluteenittomia ja vegaaneja vaihtoehtoja sekä laadukkaat luomuerikoiskahvit kakkujen kylkeen.

 

 

 

kahvilan aukioloajat

Suolaisen nälkään kahvilasta löydät runsaat salaatit, kauhajokisen Laatuleipureiden leipien sisään itse täyttämämme paninit, luomuspelttiin leivotut suolaiset piirakat sekä arkisin maukasta lounasta.

Paninit ja salaatit ovat saatavilla myös gluteenittomina ja vegaanisina.

 

 

lounaslista

Kahvilan yhteydessä on pieni shop, josta löydät Kirsi ja Mark Heidtin Kauhajoen kotistudiossa valmistamaa keramiikkaa sekä Valkoisen Puun omia hilloja, mehuja sekä luomuspelttijauhoja.

Kahvilan yläkerrassa on Kauhajoen taiteilijayhdistyksen ylläpitämä Hella-Galleria, jonka kuukausittain vaihtuviin näytteluyihin kannattaa tutustua.

Kesäisin kahvilan sisäpihassa kukoistaa kaunis, Kauhajoki-Seuran ylläpitämä puutarha, jossa on itetaiteilija Alpo Koivumäen tekemiä ilmeikkäitä eläimiä.

Tervetuloa viihtymään!

Hella-Galleria